CARTA DE PRESENTACIÓ DE VÍCTOR PÀMIES PER A DIFONDRE UN LLIBRE I CERCAR-NE EL MECENATGE


Benvolguts/udes,

Dilluns vaig obrir el meu segon projecte de micromecenatge a Verkami.

Es tracta d’aconseguir els fons necessaris per publicar el segon volum de l’”Enciclopèdia paremiològica del cos humà”, En cap cap cap. Dites i refranys sobre el cap. És un recull de vora 1.500 dites sobre el cap, que succeeix al seu predecessor, Amb cara i ulls, que vaig publicar pel mateix sistema l’any passat i que ja és una realitat palpable (i consultable en línia, també).

Verkami posa en contacte creadors i possibles mecenes sense intermediaris, directament.

Encapcapcap.JPGEl micromecenatge (crowdfunding) us permet accedir a projectes culturals amb avantatges sobre el consum cultural habitual, amb compensacions exclusives i preus avantatjosos. I al creador li permet tenir un control absolut sobre el desenvolupament i els drets de la seva obra.

Disposo de 40 dies per aconseguir els 4.000 € amb què he valorat l’execució de la publicació i posterior distribució i difusió d’aquesta obra. Hi ha un sistema de compensacions per a diferents imports, que van des dels 5 euros mínims. Jo crec que l'aportació ideal són els 20 euros que us donen dret a rebre un llibre en mà, signat i dedicat, d'aquest primer tiratge inicial. Fet i fet és demanar-vos una bestreta per una obra que rebreu a casa, dedicada i en exclusiva. Per aconseguir-ho, doncs, necessito que almenys 200 persones vulgueu tenir aquest llibre. Això em garanteix el tiratge mínim per fer una edició limitada.

El projecte el trobeu detallat en el següent enllaç:

http://www.verkami.com/projects/1264-en-cap-cap-cap-diccionari-de-dites-i-refranys-sobre-el-cap

Us convido a passejar-vos-hi perquè valoreu si hi voleu participar. Hi ha un vídeo explicatiu d’uns 6 minuts, fet amb més bona voluntat que traça. Trieu la recompensa amb què voleu donar suport al projecte i seguiu les indicacions clares del portal.

La transacció econòmica es fa amb targeta de crèdit, a d’un portal segur, de Catalunya Caixa i els càrrecs no es fan efectius fins el 40è dia, si s’ha aconseguit l’import demanat. En cas contrari s’anul·len tots els pagaments.

Us convido a visitar el meu projecte i els 57 que hi ha actius ara mateix al mateix portal. Us agrairé que reenvieu aquest missatge a aquelles persones que penseu que poden estar interessades a participar d’aquest projecte.

Rebeu una abraçada ben cordial i no dubteu a escriure’m perquè us resolgui qualsevol dubte que tingueu al respecte.
external image cleardot.gif